Finaalikonsertti 15.8.

Finaalikonsertti-amphion-720px

TILAISUUS: Inspiraationa Juice -finaalikonsertti
PAIKKA: Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö (464 paikkaa)
OSOITE: Niiralankatu 2, Kuopio
AIKA: ke 15.8.2018 klo 18:30 (ovet avautuvat klo 17:30)

Huom! Finaalikonserttiin ei ole enää saatavilla lippuja. Konsertti on loppuunmyyty.


Suuren suosion saavuttanut Inspiraationa Juice -biisikilpailu huipentuu konserttiin, jossa kuullaan tuomariston valitsemat ennen kuulemattomat finaalikappaleet live-esityksinä huippubändin säestyksellä. Vain yleisö voi enää suosionosoituksillaan vaikuttaa tuomariston lopullisiin ratkaisuihin!

samuli-pajunen-350px

Lisäksi konsertissa kuullaan Juicen tunnetuimmmista Pohjois-Savoon sijoittuvista kappaleista paketoitu Savo Medley. Lavalle nousevat myös Mikko Alatalo, joka muistelee laulussaan nuoruusvuosia sekä kuopiolainen muusikkolahjakkuus Samuli Pajunen (oik.), joka ottaa haltuun Coitus Intin klassikkokappaleen Per Vers, runoilija. Luvassa on myös joulukuussa ensi-iltaan tulevan Juice-elokuvan teaserin maailman ensiesitys!

Illan aikana kuullaan kilpailun parhaita sanoituksia lavarunoutena ja mahdollisesti muitakin yllätyksellisiä esityksiä Insprired by Juice. Voi olla, että illan mittaan virittäydytään – joko ihan ohjelmaan merkattuna tai spontaanisti – aina niin kauniina kesäillassa soivaan yhteislauluunkin.

Konsertin juontaa Linda Huhtinen, joka tekee parhaillaan tietokirjaa Juicen letkautuksista, sitaateista ja häneen liittyvistä muistoista.

Konsertin järjestävät yhteistyössä Pohjois-Savon liitto, Kuopion kaupunki ja Savon Sanomat. Kuopion kaupunki tarjoaa kakkukahvit klo 17.30 alkaen. Tilaisuus on Pohjois-Savon maakuntapäivän päätapahtuma.

Minna-näyttämo
Kuva: Kuopion kaupunginteatteri


Tietoa lipuista:
Hanki pääsylippusi Lippupisteen verkkokaupasfa lippu.fi tai Lippupisteen myyntipisteestä (esim. Sokos Kuopio, R-kioskit kautta maan) tai nouda se Kuopio Infosta (Kauppakeskus Apaja). Lippujen hinnat Lippupisteellä alk. 3,50 € + toimitusmaksut alk. 1 €, Kuopio Infossa 4 € sisältäen palvelumaksun 2 €. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Huom! Konsertti on loppuunmyyty.

Lippupisteen verkkokauppaan »