Yhteistyökumppanit

Yellow Film & TV

Yellow Film & TV on riippumaton, palkittu suomalainen tuotantoyhtiö, joka on täysin työntekijöidensä omistama. Viimeisen 23 vuoden aikana se on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi indie-tuotantoyhtiöksi.

Verkkosivuille »


Suomen Musiikintekijät

Suomen Musiikintekijät ry (ent. Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää suomalaisten ammattimaisesti toimivien säveltäjien, sanoittajien ja sovittajien taloudellisia ja ammatillisia etuja, yhteiskunnallista arvostusta sekä yhteisöllisyyttä.

Yhdistys on perustettu vuonna 1954, ja sillä on noin 1000 jäsentä.

Verkkosivuille »


Amphion Loudspeakers

Amphion Loudspeakers Oy on vuonna 1998 perustettu yritys, joka valmistaa käsityönä tinkimättömiä koti- ja studiokaiuttimia. Amphionin tuotteet ovat tunnettuja paitsi puhtaasta, luonnollisesta äänestään, myös ajattomasta muotoilustaan ja korkeasta laadustaan. Tuotteet ovat saaneet osakseen palkintoja ja arvostusta niin hifilehdistön kuin Grammy-voittajienkin parissa. Amphion Pro -mallisto on viime vuosina nopeasti vakiinnuttanut asemansa maailman johtavien musiikintekijöiden parissa. Grammy-voittaja, www.pensadosplace.tv perustaja Dave Pensado esittää asian näin: “In order to make modern records you need modern tools”.

Suomessa Amphioneilla on tehty mm. uuden Tuntematon sotilas -elokuvan musiikki, Ylen tunnusmusiikki sekä miksattu ja masteroitu leijonanosa nykyajan listamusiikista.

Verkkosivulle »


Vararengasravintolat

Vararengasravintolat on kuopiolainen ravintolaketju, jolla palveluksessaan erilaisin työsopimuksin kaikkiaan lähes 100 henkilöä ja onkin myös siten erittäin näkyvä osa keskustan alueen illanviettoja pyhänä, juhlana ja arkena.

Sataman maisemista löydät Ravintola Albatrossin ja Kauppakadulla sijaitsevat tunnelmallisia laatuhetkiä ulkomaisten erikoispanimotuotteidenkin äärellä tarjoava Gloria, nuoreen elämänpaloon nimessään rohkaiseva yökerho Passion, edullisena olohuoneena tunnettu Ale Pupi, viikon ympäri aamuneljään monipuolisesti yön samoajia houkutteleva Bar Nousu, samoin kuin keikoistaan kuuluisa Henry’s Pub (ja sen vuokrattavissa oleva saunatila) avaavat mieluusti ovensa iltaisemmassakin sykkeessä liikkuville.

Verkkosivuille »


Savon Sanomat

Musiikista – kuten painetusta sanasta – jää muistijälki.

Verkkosivuille »


Kuopio

Se näkyy elämänrytmissä ja ihmisten kohtaamisissa. Se tuntuu eteenpäin työntävänä tuulena työssä, yrittämisessä ja opiskelussa. Se maistuu elämältä kaupungin yössä ja kodin lämmössä.

Kuopiossa inspiraatio, sydämellisyys ja olemisen vapaus ovat luonnonvoimia, jotka yhdessä kasvavat ainutlaatuisiksi ilmiöiksi, elämyksiksi ja menestystarinoiksi. Siksi Kuopio on kannustava kasvualusta osaajille, yrityksille ja uusille sukupolville.

 

kuopio2-720px

Verkkosivuille »


Kuopion kaupunginteatteri

Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Se tunnetaan erityisesti monipuolisesta, kotimaisesta ohjelmistostaan: hienoista musikaaleista, hyvästä draamasta sekä kiinnostavista vierailuista ja yhteistuotannoista. Ohjelmistossa on myös lapsille ja nuorille suunnattuja näytelmiä ja yhteistuotantoja muun muassa paikallisten oppilaitosten kanssa.

Teatterissa on kaksi kuopiolaiskirjailijoiden mukaan nimettyä näyttämöä. Minna-näyttämöllä on 464 paikkaa ja maksimissaan 6 pyörätuolipaikkaa. Maria-näyttämöllä on 184 paikkaa, joista maksimissaan 4 on pyörätuolipaikkaa. Minna-näyttämöllä on induktiosilmukka, Maria-näyttämölle voi lainata naulakosta kuulolaitteen infrapunavahvistimen.

Kuopion keskustassa sijaitsevan teatterin tehtävänä on tuottaa korkeatasoista ja monipuolista teatteritaidetta, antaa elämyksiä ja virikkeitä sekä syventää inhimillisyyttä ja ihmisten keskeistä vuorovaikutusta.

Verkkosivuille »


Haluatko kilpailun yhteistyökumppaniksi? Kysy lisää: Jari Sihvonen, p. +358 44 7142653